+86-13396559912
  • Pinterest

Profil Perusahaan

Sejarah Kita


Shengzhou Hengli Electrical Appliance Co., Ltd. didegaké ing taun 2008 lan dununge ing Shaoxing. Iki minangka perusahaan sing duwe pengalaman produksi lan adol 11 taun, fokus ing pangembangan merek dhewe sansanimoveâ €, lan duwe komitmen kanggo nggawe lingkungan urip sing sehat, nyaman lan trep kanggo manungsa. Kanthi produk bermutu, teknologi Profesional lan layanan sing apik dienal ing saindenging jagad.



Pabrik Kita


Perusahaan kasebut duwe tim R&D paling apik, dilengkapi pangembangan teknologi paling canggih, pamrosesan produksi, pengujian kualitas produk, peralatan inspeksi ing industri. Kinerja teknis lan kualitas produk ana ing level domestik utama.



Aplikasi Produk


Khusus kanggo produksi pompa macerator, jamban macerator, jamban listrik (kapal, ruang paling ngisor, supermarket), pompa banyu sing resik lan pompa sing bisa direndhem.



Piranti Produksi





We use cookies to offer you a better browsing experience, analyze site traffic and personalize content. By using this site, you agree to our use of cookies. Privacy Policy
Reject Accept