+86-13396559912
  • Pinterest
Pompa Macerating 700W Kanggo Toilet
  • Pompa Macerating 700W Kanggo ToiletPompa Macerating 700W Kanggo Toilet

Pompa Macerating 700W Kanggo Toilet

Pompa Macerating 700W Kanggo Toilet bisa disambung ora mung menyang jamban, nanging uga menyang wastafel, kamar mandi / kamar mandhi. Keuntungane yaiku angkat sing dhuwur, kapasitas gedhe kanggo ngliwati limbah, lan fungsi reresik awake. 7WW Macerating Pump Kanggo Toilet duwe sertifikasi CE, RoSH lan ETL.

Kirim Pitakonan

Deskripsi Produk

Pompa macerating 700W kanggo jamban

 

1. Product Introduction of Pompa macerating 700W kanggo jamban


The Pompa macerating 700W kanggo jamban can be used for the drainage of sanitary ware sewage in the basement and away from the drainage riser where the sewage is not self-flowing.

 

Iki uga bisa digunakake ing acara sing kurang kondhisi pembuangan kayata kapal lan kendaraan. Kita setya ngasilake jamban lan pompa banyu sajrone 11 taun, lan wis kerja sama karo akeh perusahaan sing kondhang ing dunya lan duwe pengalaman sugih. Kita ngarep-arep dadi mitra jangka panjang ing China.




2.Product Parameter (Specification) of Pompa macerating 700W kanggo jamban


Model

FLO-POWER

Panjang Kabel

1.2M

Kekuwatan

700W

Saluran banyu

WC + 3PCS

Tegangan

110V ~ 120V 60HZ / 220V ~ 240V 50HZ

Kamar Mandi Didhuwur

150MM

Angkat Vertikal Max

9M

Ukuran Pipa Outlet

22 ~ 32MM

Angkat Horisontal Maks

100M

Ukuran Pipa Inlet

40MM

Aliran Maks

190L / MIN

Tingkat Kalis banyu

IPX4

Suhu Maks

90â „ƒ

Ribut

39dBA




3.Product Feature And Application of Pompa macerating 700W kanggo jamban


a)Keuntungan, macem-macem panggunaan lan macem-macem skenario panggunaan pompa macerating otomatis



b) Ana macem-macem saluran masuk banyu lan macem-macem piranti bisa disambungake.Pompa macerating 700W kanggo jamban has many multiple water inlets and multiple devices can be connected.



c) Ora ana swara rame, menehi kahanan turu sing tenang lan nyaman.



d) Nyuwun pamit kanggo pipa banyu sing tersumbat lan nambah rasa seneng urip.

 



4.Product Details of Pompa macerating 700W kanggo jamban


In order to facilitate you to see the details of the Pompa macerating 700W kanggo jamban,  detailed pictures are specially prepared.





5.Product Qualification of Pompa macerating 700W kanggo jamban


Tampilan sertifikat pompa macerating otomatis:





6.Deliver,Shipping And Serving of Pompa macerating 700W kanggo jamban


Kemasan pompa macerating otomatis lan tampilan transportasi:





7. FAQ


Q1. What is your terms of packing of Pompa macerating 700W kanggo jamban?

A: Umume, kita nggawa barang ing kothak putih netral lan karton coklat. Yen sampeyan duwe hak paten sing sah, kita bisa ngemas barang ing kothak merek sawise entuk surat otorisasi.

 

P2. Apa syarat pembayaran sampeyan?

A: Yen jumlah sithik, sampeyan kudu mbayar kabeh dhuwit, yen sampeyan tuku akeh Bisa mbayar 30% minangka deposit, lan 70% sadurunge dikirim. Kita bakal nuduhake foto produk lan paket sadurunge sampeyan mbayar saldo.

 

P3. Kepiye babagan wektu pangiriman sampeyan?

A: Wektu pangiriman gumantung udakara 30 ~ 40 Dina.

 

P4. Apa sampeyan nyoba kabeh barang sadurunge dikirim?

A: Ya, kita duwe tes 100% sadurunge dikirim

 

Q5. Any discount of Pompa macerating 700W kanggo jamban?

A: Kaping pisanan, rega sing dikutip yaiku rega grosir. Kangge, rega paling apik bakal ditawakake miturut jumlah pesanan, mula wenehake jumlah tuku nalika sampeyan takon.

 

P6. Apa sing bisa daklakoni yen barang rusak nalika transportasi?

A: Staf layanan pelanggan bakal mbantu sampeyan ngatasi pertanyaan utawa masalah. Ing kahanan apa wae, kita bakal ngemas produk sadurunge dikirim. Dadi yen ana karusakan ing

produk, monggo njupuk gambar kanggo kita. Kita bakal nemokake cara ngrampungake.

 



Hot Tags: Pompa Macerating 700W Kanggo Toilet, Produsen, Pemasok, Grosir, Tuku, Pabrik, Disesuaikan, Stok, Akeh, Merek, Digawe ing China, Rega murah, Rega, Dhaptar rega, Quotation, CE, Paling Anyar, Kualitas, Lanjut, Awet, Gampang -Disanggulangi, Adol Paling Anyar, Garansi Setahun, Klas

Kategori sing gegandhengan

Kirim Pitakonan

Mangga bebas menehi pitakon ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal mangsuli sampeyan ing 24 jam.
We use cookies to offer you a better browsing experience, analyze site traffic and personalize content. By using this site, you agree to our use of cookies. Privacy Policy
Reject Accept