+86-13396559912
  Sitemap | RSS | XML
  • customers
  • customers
  • customers

Napa Pilih Kita

Komitmen kanggo nggawe lingkungan urip sing sehat, nyaman lan trep kanggo manungsa.

  • Kekuwatan Pabrik

    Tim r & D sing apik, pangembangan teknologi canggih, produksi lan pangolahan, pengujian kualitas produk, peralatan uji coba

  • Jaminan Kualitas

    11 taun pengalaman produksi lan adol perusahaan, produk bermutu, teknologi profesional lan layanan sing apik.

  • Rega Kompetitif

    Kita wis dadi kualitas sing paling apik lan rega kompetitif kanggo entuk reputasi, 24 jam kanggo layanan pelanggan, welcome to consult

Produk Unggulan

Shengzhou Hengli Electrical Appliance Co., Ltd. didegaké ing taun 2008 lan minangka salah sawijining Macerator Pump, Macerator Toilet, pabrikan Pump Toilet ing China. Dumunung ing Shaoxing. Iki minangka perusahaan kanthi pengalaman produksi lan penjualan 11 taun, fokus ing pangembangan merek "sanimove" dhewe, lan duwe komitmen kanggo nggawe lingkungan urip sing sehat, nyaman lan trep kanggo manungsa. Kanthi produk bermutu, teknologi Profesional lan layanan sing apik dienal ing saindenging jagad.

Babagan awake dhewe

Produk anyar